H U I D P R O F E S S I O N A L

Huidverzorging met La Colline

Schoonheidssalon SkinPerfect selecteerde La Colline als cosmeticamerk om mee te werken. Het gerenommeerde cosmeticahuis La Colline is opgericht in Zwitserland en is het resultaat van de samenwerking tussen Zwitserse biologen en een team van cosmeticadeskundigen. Het concept van La Colline is gebaseerd op de unieke combinatie van Zwitserse expertise op het gebied van de strijd tegen huidveroudering en actieve plantaardige extracten. En dat geeft mij als schoonheidsspecialiste een sterk wapen in de strijd tegen de huidveroudering in handen.

Celvernieuwing De onderzoekers van de La Colline Laboratoria hebben zich toegelegd in hun werk op de studie naar celvernieuwing en de activering van metabolische energie van de cel. Dit proces is met succes vertaald naar de toepassing in cosmetica.

De Huidcel en Zuurstof Het expertiseteam is erin geslaagd een methode te ontwikkelen waarmee het zuurstofgebruik van de huidcellen exact te meten is. Met deze experimenten was het mogelijk het gepatenteerde CMA complex, oftewel de Cel Metabolisme Activering, te ontwikkelen. Deze formule heeft een unieke en vernieuwende combinatie van biologische en fysiologische bestanddelen.

Holistische benadering

SkinPerfect maakt als La Colline instituut bij de behandelingen gebruik van authentieke Oosterse massagetechnieken. Door de holistische benadering van schoonheidsbehandelingen bereik je een totale ontspanning van lichaam en geest. Een unieke ervaring!

Nog meer effect:

De behandelingen voor thuis! Naast de High Performance behandelingen in de salon van SkinPerfect, zijn er eveneens speciale treatments. Dit zijn exclusieve en complete verzorgingsprogramma's die je als een kuur thuis toepast op je huid. Je huid wordt iedere dag mooier. Bij de Skin-Ology en Eye-Ology wordt gebruik gemaakt van een collageen vliesmasker dat doordrenkt is met een hypergeconcentreerde oplossing van werkzame bestanddelen. Dus zowel in de schoonheidssalon in Heerhugowaard als thuis is er een verbeterende behandeling mogelijk.

Aangesloten bij

Populaire behandelingen

ASAP Gym for the Skin.

ASAP Facial.

La Colline Skin Ology Treatment.

Bindweefselmasasage.

Reserveren ?

Je boekt jouw afspraak eenvoudig zelf in mijn agenda

Aanbiedingen