H U I D P R O F E S S I O N A L

Aanbiedingen voor de maand juli

Bij Schoonheidssalon Skin Perfect staat persoonlijke aandacht en een eerlijk huidadvies centraal. De salon waar huidverbetering en ontspanning samenkomen!

Volg mij op facebook

Contact en adres schoonheidssalon Skin Perfect

West Frieslandsingel 64

1705 DB Heerhugowaard

06-21856910

Privacystatament

Schoonheidssalon Skin Perfect

Aangesloten bij

anbos

Populaire behandelingen

S.P.A. gezichtsbehandeling aromabrasie

S.P.A. gezichtsbehandeling

La Colline gezichtsbehandelingen

La Colline Skin Ology Treatment.

Bindweefselmasasage.

Reserveren ?

Je boekt jouw afspraak eenvoudig zelf in mijn agenda

Aanbiedingen

De salon is inmiddels al weer een paar weken geopend, en als ik je nog niet gesproken of gezien heb hoop ik van harte dat alles goed met je gaat.

Door de Covid-19 maatregelen was ik half maart echt even uit het lood geslagen. Want ja dan rijst de vraag “Wat nu?”

Maar na een kleine week heb ik mij herpakt en begon ik online diverse trainingen en webinars te volgen. Kennis vergaren is tenslotte nooit verkeerd. In deze periode kreeg ik de uitnodiging voor een presentatie van een nieuw merk. En zoals je zult begrijpen, die krijg ik heel vaak, en ik ben dan ook altijd nogal sceptisch. Gaandeweg de presentatie en de webinars die er op volgden werd mijn interesse toch gewekt. Toen ik ook nog een fijn startpakket toegestuurd kreeg en dat ging gebruiken raakte ik echt enthousiast.

Want zoals je wellicht weet of gezien hebt ben ik het afgelopen jaar meer dan 45 kilo afgevallen. Daar ben ik natuurlijk super blij mee want het levert heel veel gezondheidsvoordelen op. En zeker nu met dit virus was mijn overgewicht geen risico factor meer. Dus dat maakte mij extra blij.

Maar zoveel gewichtsverlies heeft natuurlijk ook een nadeel. Je huid verliest veel volume. Zeker op mijn lichaam, alhoewel het me ook weer meeviel, maar ook in mijn gezicht. Logisch want er verdween immers veel vetweefsel.

Nou zal je denken, ja lijkt me nogal wiedes, en dat is ook zo. Maar met het startpakket dat ik had ontvangen kreeg ik al na een week in de gaten dat het volume van mijn huid toenam. De diepe lijnen verdwenen natuurlijk niet helemaal maar werden toch dramatisch minder diep.

Ook werd mijn huid frisser van uitstraling en, niet geheel onbelangrijk, veel zachter. De structuur van mijn huid werd fijner en dus veel mooier. Toen dacht ik, als dit op mijn leeftijd nog gebeurt hoe zal dat dan zijn als je huid nog iets jonger is? Of als hij niet, zoals mijn huid, te lijden heeft gehad van veel volume verlies.

Nou ook dan zie je dus spectaculaire verbeteringen. En dat heeft mij er toe doen besluiten om, ook in deze tijd, de sprong te wagen en een nieuw merk toe te voegen.

Nu vraag je je misschien af welk merk is dat dan?

 

 

Het heet ASAP, Australian Skin Active Products, en is geheel nieuw in Nederland, het komt uit zoals uit de naam blijkt uit Australië en is daar de nummer 1 Cosmeceutical.

Het wordt daar door toonaangevende dermatologen gebruikt voor huidverbetering, pigmentproblemen, acne en nog veel meer, en dat kan dus nu ook in Nederland. Er zijn speciale behandelprotocollen ontwikkeld om een optimaal resultaat te behalen.

Word jij ook al enthousiast en wil je het eens ervaren of meer informatie hierover krijgen?

Boek dan een intake gesprek of direct een ASAP Facial  of een ASAP Gym for the Skin.

Ik beloof je dat als we gaan samenwerken je versteld zult staan van wat er met je huid gebeurt. Welke producten het meest voor jouw huid geschikt  zijn laat ik je graag in een advies zien.

Dus wil jij dat ook? Net zo als ik een spectaculaire verbetering van je huid?

Speciaal om kennis te maken met de producten en de behandelingen kan je t/m 31

juli 2020 gebruik maken van de volgende aanbiedingen:

Aanbieding 1:

Een set met 7 producten voor thuis en 5 ASAP Peel Treatments voor slechts 495,--

Aanbieding 2:

Een set met 7 producten voor thuis met 5 ASAP Gym for the Skin en/of ASAP Peel Boost Treatments  voor slechts 770,--

Als extra kan je aan de behandeling de bindweefselmassage toevoegen. Dit is voor 5 behandelingen 100,-- extra MAAR boek je voor 31 juli de kuur met producten dan krijg je bij aanbieding 1 twee maal de bindweefselmassage gratis. En bij aanbieding 2 maar liefst drie maal de bindweefselmassage gratis aan de behandelingen toegevoegd.

Er is al een ASAP behandeling vanaf 45,--

Dus waar wacht je nog op en plan nu jouw afspraak in !

 

 

 

 

Ook met S.P.A. kan je je huid in deze warme maanden een extra boost geven.

Dit doe je door 1 of 2 maal per week een heerlijk masker te gebruiken!

Daarom tot en met 31 juli 10% korting op alle maskers van S.P.A.

 

 

 

La Colline

Om je huid goed te beschermen deze zomer!

Van La Colline de Cell White  Protector t/m 31 juli met 15% korting

Wees er echter snel bij want OP=OP!

Copyright Schoonheidssalon Skin Perfect - Alle rechten voorbehouden