H U I D P R O F E S S I O N A L

Bindweefselmassage

Ik ben in het bezit van de specialisatie Bindweefselmassage. Bindweefselmassage werkt voor alle huidcondities intensief huidverbeterend, zeker wanneer het in kuurverband wordt uitgevoerd. We masseren de dieper gelegen huiddelen (het onderhuids bindweefsel) met als resultaat duidelijk zichtbare huidverbetering. Je zult zien dat de egaliteit, glans en conditie van de huid aanzienlijk verbetert.

Door de massage wordt ook de doorbloeding van de huid beter en worden verklevingen in het bindweefsel losgemaakt. Hierdoor worden afvalstoffen sneller afgevoerd en kunnen werkstoffen uit cremes en serums beter worden opgenomen. Het bindweefsel wordt steviger en de celdeling wordt gestimuleerd. Hierdoor worden lijntjes, rimpeltjes en littekens zichtbaar minder. De huid ziet er jonger uit. Ook is de bindweefselmassage goed toe te passen bij littekenvorming of een vale en vermoeide huid.

Met speciale bindweefselgrepen kunnen ook rimpels en volumeverlies van de huid worden aangepakt. Naarmate men ouder wordt, verliest de huid steeds meer van haar veerkracht. De bindweefselmassagebehandeling, in combinatie met de producten van S.P.A. of La Colline, zorgt ervoor dat de huid weer haar volume terugkrijgt. Deze behandeling wordt los of in kuurverband gegeven (1 behandeling per week). De huid wordt op een natuurlijke manier gelift en na gemiddeld 5 tot 7 behandelingen zien jij en je omgeving duidelijk het verschil!

Huidverbeterende massage

Deze massage is geschikt voor ieder huidtype. Het combineert de diepe werking van de bindweefselmassage met de stimulering van de huidlagen die wat meer aan de oppervlakte liggen door de pincement techniek. Deze massage zorgt voor een betere doorbloeding van je huid en pakt rimpeltjes en verslapping aan. Jouw huid krijgt een gladder aanzien en je zult merken dat er een versteviging optreedt. Ook deze behandeling kan gecombineerd worden met aromabrasie. Je zult versteld staan van het resultaat.

Voor een optimaal resultaat worden de bindweefselmassage of de huidverbeterende massage met een van de behandelingen van S.P.A. of La Colline gecombineerd!

Voor combinatiebehandelingen zijn er aangepaste tarieven.

Aangesloten bij

Populaire behandelingen

ASAP Gym for the Skin.

ASAP Facial.

La Colline Skin Ology Treatment.

Bindweefselmasasage.

Reserveren ?

Je boekt jouw afspraak eenvoudig zelf in mijn agenda