H U I D P R O F E S S I O N A L

Copyright Schoonheidssalon Skin Perfect - Alle rechten voorbehouden

Bij Schoonheidssalon Skin Perfect staat persoonlijke aandacht en een eerlijk huidadvies centraal. De salon waar huidverbetering en ontspanning samenkomen!

Volg mij op facebook

Contact en adres schoonheidssalon Skin Perfect

West Frieslandsingel 64

1705 DB Heerhugowaard

06-21856910

Privacystatement

Schoonheidssalon Skin Perfect

S.P.A. Producten op maat; Huid couture

Bij S.P.A.-aromatherapie zijn de producten kant en klaar in het laboratorium gemengd in samenstellingen die zijn afgestemd op een optimale werking voor diverse huidcondities.

Daarnaast kan ik als jouw schoonheidsspecialist voor jou een product op maat mengen. Jouw lotion, cremes, badolie en bodyverzorging speciaal voor jou gemengd! Een uniek product voor jouw unieke huid.

Dit in combinatie met verzorging van binnenuit geeft een zichtbare verbetering van je huid.

Ook de gezichtsbehandeling in de salon of instituut is volledig afgestemd op wat jouw huid op dat moment nodig heeft. Er zijn geen standaard gezichtsbehandelingen bij S.P.A.-aromatherapie.

Professionele huidverzorging met S.P.A.

Als schoonheidsspecialiste heb ik een bewuste keuze gemaakt om te werken met producten van Societe Provencale d' Aromatherapie (S.P.A.)

Deze professsionele huidverzorgingslijn heeft 100% natuurlijke producten met een hoog gehalte actieve werkstoffen die echt iets doen. Omdat je een mooiere huid wilt zonder inspuiting, (agressieve) apparatuur, chemische ingredienten en minerale olien.

Alle producten van S.P.A.-aromatherapie geven een intensieve verzorging van de huid door de werkzame concentraties van etherische olien. Hierdoor worden alle huidfuncties ondersteund en verbeterd. Je huid krijgt zo meer weerstand tegen alles wat haar beinvloed en ziet er zichtbaar beter uit.

Hoe kan dat?

Etherische olien zijn vrijwel de enige werkstoffen die door alle huidlagen dringen. Daardoor komen ze in alle huidlagen waar huidproblemen ontstaan. Niet alleen de concentratie in een product, maar ook de opname door de totale huid garandeert een structurele verbetering van de huidconditie en structuur. Door de optimale, perfect uitgebalanceerde samenstelling werken de producten echt, ook bij mensen die alles al geprobeerd hebben. Er zijn behandelingen en producten voor de verzorging van het gezicht en het lichaam.

De meeste cosmetische producten doen vaak alleen aan symptoombestrijding bij een huidprobleem. S.P.A.-aromatherapie werkt ook van binnenuit, aan de oorzaak van de situatie. Daarin schuilt het geheim van het succes van S.P.A.-aromatherapie. De combinatie van in- en uitwendig gebruik stimuleert de van nature aanwezige zelfgenezende krachten van het lichaam.

Societe Provencale d' Aromatherapie onderscheidt zich van alle cosmetica door het hoge gehalte natuurlijke werkstoffen. Het onderscheidt zich van andere aromatherapie door de zuiverheid van de ingredienten en concentraties etherische olien.

Als S.P.A.-specialist werk ik in mijn praktijk met combinaties van verschillende 100% etherische olien. Deze bevatten dus ook 100% werkzame stoffen! De samenstellingen van het product zijn in het laboratorium op de juiste wijze gemengd Hierdoor ontstaat een krachtig product met uitsluitend positieve eigenschappen.

De olien die S.P.A.-aromatherapie toepast in de producten zijn zoveel mogelijk van biologische oorsprong. Van de planten is alleen dat deel gebruikt dat de gezochte eigenschappen heeft, zoals bijvoorbeeld alleen de bloem, het blad of de wortel.

Aangesloten bij

anbos

Populaire behandelingen

ASAP Gym for the Skin.

ASAP Facial.

S.P.A. gezichtsbehandeling aromabrasie.

La Colline Skin Ology Treatment.

Bindweefselmasasage.

Reserveren ?

Je boekt jouw afspraak eenvoudig zelf in mijn agenda

Aanbiedingen