H U I D P R O F E S S I O N A L

ASAP, Australian Skin Active Products,  is het nummer 1 cosmeceutical merk uit Australië en ontwikkeld voor artsen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten.

 

GYM FOR THE SKIN

 

Inmiddels ben ik opgeleid tot ASAP specialist en werk ik samen met ASAP als een personal trainer aan jouw huid. Tijdens de GYM FOR THE SKIN treatments maak ik een fitnessplan voor je huid waar voeding door middel van de  thuisproducten & training tijdens de treatments er samen ervoor zorgen dat je verbaast zult staan van de zichtbare verbeteringen in de huid.

 

VOEDING VOOR DE HUID:

 

ASAP heeft de belangrijkste vitamines voor de huid samen gebracht, die wetenschappelijk bewezen hebben de huid echt te verbeteren, en heeft deze in unieke complexen gegoten om zo maximale werking te garanderen.

 

Vitamine A voor het vernieuwen van de huid van binnenuit. Vermindert lijntjes & rimpeltjes wetenschappelijk bewezen maar werkt ook voor acne en het verminderen van littekens.

Vitamine B geeft maximale energie aan de huid en bevordert het genezend vermogen waardoor een gevoelige of onrustige huid tot rust komt. Iedere huid gaat stralen en littekens worden spectaculair verbeterd.

 

Vitamine C voor het verminderen van pigmentstoringen, een prachtige glow en als zeer sterke antioxidant om alle stress van de huid te laten verdwijnen.

 

Dit alles is gekoppeld aan een DNA-technologie om ook op de lange termijn de huid in topconditie te behouden.

 

GYM FOR THE SKIN TREATMENTS

 

Korte treatments, in kuur of los, maken het voor mij mogelijk grote stappen te zetten met jouw huid. Dankzij de peeling treatments, die geheel op maat gemaakt worden voor jouw huidconditie, kunnen wij stap voor stap je uitstraling nog meer verbeteren.

 

Heb je interesse om een workout te ontvangen voor jouw huid en te horen wat de extra mogelijkheden zouden kunnen zijn voor je huid?

Boek dan nu een intakegesprek met huidanalyse of plan een Gym for the Skin behandeling!

Voor.                                        Na 2 weken productgebruik en 1 behandeling

Aangesloten bij

Populaire behandelingen

ASAP Gym for the Skin.

ASAP Facial.

La Colline Skin Ology Treatment.

Bindweefselmasasage.

Reserveren ?

Je boekt jouw afspraak eenvoudig zelf in mijn agenda